DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Tokióban a Suzuki legújabb koncepciómodelljei

„FELEMELŐ ÉRZÉS mindenkinek, mindenhol” – ez a Suzuki pavilon idei mottója az október 27-án megnyílt 45. Tokiói Autószalonon.

A Suzuki alapítása óta olyan szórakoztató és egyedi termékek, köztük kisautók, motorkerékpárok, motorizált kerekesszékek és külső hajómotorok gyártására összpontosít, amelyeket élmény használni. A márka 2020-ban eljövendő 100. évfordulóját ünnepelve, a Suzuki folyamatosan mutatja be a fejlesztés alatt álló termékeit és technológiai kezdeményezéseit, amelyek a következő 100 év sikerét hivatottak biztosítani.

A Suzuki tematikus standjára látogató közönség könnyedén átélheti, hogy milyen érzés az egyes kiállított modelleket használni, legyen szó autóról, motorkerékpárról vagy hajómotorról. A koncepcióautók között szerepel az e-SURVIVOR, egy kompakt szabadidő-autó, amely különálló kerékmotorokkal felszerelt független összkerékhajtású rendszerre épül; a SPACIA CONCEPT, egy magas minifurgon, amely egyszerre izgalmas és szórakoztató; és az XBEE (cross-bee), ami egy teljesen új típusú crossover. A koncepció-motorkerékpárok között látható az SV650X, amely a neoretró kategória képviselője. Az eseményen a Suzuki új biztonságtechnológiai márkáját, a Suzuki Safety Supportot is bemutatja, amely automatikus fékezést, véletlen indítás elleni védelmi funkciót és más megelőző biztonsági megoldásokat is kínál. A kiállított modelleken keresztül a látogatók megismerhetik a vállalat biztonság- és villamosítás technológiai kezdeményezéseit, valamint jövőbeli javaslatait, illetve részletes információt kaphatnak a modellek megbízhatósági jellemzőiről

suzuki-e-survivor-tokio-2017



e-SURVIVOR: kompakt szabadidő-autó, úton a következő 100 év felé

Az e-SURVIVOR a jövő kompakt szabadidő autója, amely a Suzuki Jimny és Vitara magával ragadó jellemét örökölte. gondoskodik az elismert vezethetőség megőrzéséről.

- Az elektromos négykerékmeghajtás pedig új lehetőségeket teremt.

suzuki-e-spacia-tokio-2017

SPACIA CONCEPT: újonnan tervezett, magas minifurgon, tele izgalommal és szórakozással

- A SPACIA CONCEPT a Spacia koncepciómodellje, egy felhasználóbarát, magas minifurgon alacsony padlóval, tágas utastérrel és mindkét oldalán hátsó tolóajtóval.

Egy olyan új, magas minifurgon, amely izgalmassá és szórakoztatóvá teszi a mindennapos és a hétvégi autózást a családdal és a barátokkal.

suzuki-e-spacia-custom-tokio-2017

SPACIA CUSTOM CONCEPT: magas minifurgon, amely erőteljes megjelenésével kategóriája csúcsára tör

A SPACIA CUSTOM CONCEPT stílusos formaterve a hatalmas, króm első hűtőráccsal erőteljes benyomást és határozott megjelenést kölcsönöz az autónak.

A magas minifurgon felhasználóbarát jellege luxuskategóriás kialakítással párosul.

suzuki-xbee-tokio-2017

XBEE (cross-bee): teljesen új típusú, kompakt crossover, amely ötvözi a tágas utasteret a szabadidő-autók előnyeivel

- „Szeretnék messzire utazni és több barát társaságában szórakozni.” „Szeretném még jobban élvezni az életet.”

- Az XBEE egy kompakt crossover, amely illeszkedik a különböző életstílusokhoz, a városi hétköznapoktól a természetben töltött aktív kikapcsolódásig.

- Ez az új típusú, kompakt és kombiszerű crossover, kategóriáját felülmúlóan tágas kabint és a kompakt kivitel könnyű irányíthatóságát ötvözi a szabadidő-autók terepképességeivel és funkcióival. Stílusa különleges és felejthetetlen: a szabadidő-autók erejét és ellenállóságát idézi.

suzuki-xbee-outdoor-tokio-2017

XBEE OUTDOOR ADVENTURE: elegáns szabadtéri modell, amely beleolvad a környezetbe, így még élvezetesebbé teszi a természetközeli használatot

- Az XBEE OUTDOOR ADVENTURE még vonzóbbá teszi az XBEE crossover modell használatát a természetben.

- A kempingezést kedvelőknek tervezett XBEE modell elegáns és mutatós megjelenésével beleolvad a környezetbe, és élménnyé teszi a szabadidős autózást.

suzuki-xbee-street-tokio-2017

XBEE STREET ADVENTURE: különleges és attraktív utcai modell, amellyel még szórakoztatóbb a crossover városi használata

- Az XBEE STREET ADVENTURE még vonzóbbá teszi az XBEE crossover modell használatát a városban.

- A divatos és aktív városi életstílushoz tervezett új változat vezetése remek szórakozás, a vonzerejét az XBEE sajátosságaiból nyeri, és szépen idomul a városi környezethez.

suzuki-carry-open-air-2017

Carry Open-Air Market koncepció

- A Carry Open-Air Market koncepció egy mozgóboltnak tervezett nyitott mini teherautó, amely nagyobb utasterével és felhasználóbarát kialakításával tűnik ki.

- A modell túlmutat a szokványos kereskedelmi célra használt járműveken, és számos lehetőséget kínál akár a mindennapos szállítás, akár a szabadidős tevékenységek terén.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: