DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Peugeot 308: Lendületben a technológia

A Peugeot új fejezettel bővíti a megjelenése óta több mint 760 000 példányban napvilágot látott bestsellere történetét. Az új Peugeot 308 egy olyan sorozatba illeszkedik, amelynek fő motívuma a kiválóság folyamatos keresése.

A Peugeot 308 most megjelenő új kiadása, amelynek mostantól még karakteresebb külseje új technológiák egész tárházát rejti magában, fontos lépést fog jelenteni a Peugeot márka magasabb kategória felé való elmozdulásában.

A megrögzötten „jövőmániás” modell bőkezűen bánik a lehetőségekkel: a Mirror Screen funkció mellett a fedélzeti telematikai rendszer egy kapacitív típusú képernyővel és 3D navigációval segíti a tájékozódást.

peugeot-308-



Az új Peugeot 308-ban minden olyan vezetéstámogató funkció helyet kap, amely a nemrégiben bevezetett új Peugeot 3008 és 5008 szabadidő-autókban megjelent. Ezek az új rendszerek egyértelműen a piac legmagasabb szintjére pozicionálják a megújult modellt.

Az új Peugeot 308 piaci szegmensében egészen egyedülálló motor/váltó-kínálattal büszkélkedhet. A BlueHDi 180 S&S dízelmotorhoz kapcsolódó új, nyolc fokozatú automata váltó, vagy a teljesen új BlueHDi 130 S&S* erőforrás elképesztő magasságokba emeli az új Peugeot 308 menettulajdonságait. A remek teljesítményű új motorokhoz kifejlesztett környezetvédelmi rendszerek révén a Peugeot benzin- és dízel erőforrásai már most megfelelnek az Euro 6.c szabvány követelményeinek.

*Magyarországon várhatóan 2018. májustól

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: