DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
Egyéb

Kiss Pál Tamás vendégeként, egy Peugeot-val

Játékunk nyertese egy Peugeot 3008 Allure-rel utazhatott el Máriapócsra, ahol Kiss Pál Tamás és csapata látta vendégül a ralikrossz-ob rabócsiringi futamán - bajnokavatásnak lehetett közeli szemtanúja.

Játékot hirdettünk a Formula.hu weboldalán, melynek szerencsés nyertese a 2017-es év autójával, egy Peugeot 3008 Allure-rel utazhatott a ralikrossz-ob rabócsiringi futamára, hogy a helyszínen Kiss Pál Tamás vendégeként szurkolhasson a márka bajnokesélyesének. A győztes nem hiába tette meg a több száz kilométert, a pilóta bajnoki címmel hálálta meg a látogatást. 

peugeot1



Az egy héten át tartó játékra több százan jelentkeztek, az olvasóknak csupán arra az egyszerű kérdésre kellett helyesen felelniük, milyen gyártó autójával versenyez Kiss Pál Tamás, az Európa-bajnokság idei harmadik helyezettje. A sorsolás végül Bányai Tamásnak kedvezett, aki már péntektől birtokba vehette a hazai forgalmazó által rendelkezésére bocsátott Peugeot 3008 tesztautót, hogy aztán vasárnap egy barátjával együtt útra keljen vele Máriapócsra. A Rabócsiringen aztán rendkívüli izgalmak közepette a Speedbox Racing Team és a Total vendégszeretetét élvezve töltötték a napot, megismerkedve az istálló működésével, a ralikrossz alapjaival és versenyzőivel, végül pedig együtt örülve a csapattal, hiszen az utolsó futamon kiderült: a szezonzáró eredményeitől függetlenül, száz százalékos teljesítménnyel, már most magyar bajnok lett Kiss Pál Tamás.

A pilóta és szerencsés olvasónk futamot követő beszélgetéséből kiderült: a sportoló a kiváló csapatmunka mellett idei fantasztikus eredményeit annak is köszönheti, hogy a Peugeot-versenygép rendkívül megbízhatóan teljesít, ez a tény is közrejátszott abban, hogy a magyar bajnokság eddigi összes futamát meg tudta nyerni.

Bajnoknézőben - Nyerteseink egy Peugeot-val utazhattak Máriapócsra (videó)

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: