DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Két új márkával bővül a Duna Autó Zrt. kínálata

2018 elejére teljesen megújul hazánk egyik legnagyobb autókereskedése a Duna Autó, az Autóváros. A munkálatok során modern, ügyfélbarát, 21. századi igényeknek megfelelő kiállítói terek jönnek létre, emellett két új márkával – Renault, Dacia- is bővül a kínálat. A külső és belső megújulást a legmagasabb minőség elérésére való törekvés mozgatta és mozgatja folyamatosan.

A Duna Autó Zrt. 2016-ban vágott neki a négy és fél hektáros telephely korszerűsítésének. Elsőként a ’60-as évek technológiai elvárásai szerint készült főépület modernizálására került sor a hőszigetelés és a nyílászárók cseréjével. Az épület azonban nem csak hőtechnikai felújításon esett át, hanem a külső falazatokról lekerültek az egyedi módon telepített klímaberendezések. A klimatizálásról a kétemeletes irodaépület tetejére telepített központi klímaberendezések gondoskodnak. Ezen berendezések a mai kor legkorszerűbb technológiájával oldják meg a hűtést és a fűtést egyaránt. A Duna Autó Zrt. a főépületben használt új klimatizálási rendszerrel 5 százalékos, míg a hőszigeteléssel 20-25 százalékos energia megtakarítást ér el.

duna-auto-nissan-01



Világszínvonalú Nissan-szalon

Az elsők között újult meg a Nissan-szalon, mely megnövelt kiállító területtel és látványos installációkkal várja az érdeklődőket. A new retail enviroment jegyében megújult márkakereskedésbe belépve az ügyfelek először egy kiemelt modellel találkozhatnak, a többi autó pedig körben, a szalon falai mellett kerültek kiállításra. Az átépítés során elhagyták a megszokott munkaállomásokat, helyettük középen impozáns asztalokat és székeket helyeztek el, ennek köszönhetően partneri kapcsolat jöhet létre a munkatársak és az ügyfelek között. Az új szalonban számtalan innovatív eszköz áll rendelkezésre a Nissan-modellek jobb megismerése érdekében, így az ügyfelek síkképcsöves televíziókon, valamint tableteken keresztül is több részletet tudhatnak meg a kiszemelt modellekről.

Kiteljesedik az Autóváros-koncepció

Idén az új Fiat-szalon is megépült és felszerelték a lehető legmodernebb technológiával. A Seat szalon is egy teljesen új, még jelenleg is építés alatt álló épületbe költözik az év végével. A felújítás részeként megújult kiállítói teret kap a Honda, a Hyundai, a Suzuki, a Volvo és a Kia is. A modernizálás során még teljesebbé teszik a jelenlegi autóváros koncepciót, vagyis a márkakereskedések közötti kényelmes átjárhatóságot. A felújítási munkálatok a márka független vizsgasort is érintették.  Teljesen új, a mai modern kornak megfelelő vizsgaállomást építettek.

1200x628_kp.szerviz_resize

Két új márka

A munkálatok érintik a közösségi tereket is: a főépület mögötti részen gyönyörű park létesült, mely az ügyfelek és az ott dolgozók kikapcsolódását szolgálja. A Duna Autó Zrt. célja, hogy még családbarátabbá tegye telephelyét, ezért minden márkakereskedésben gyereksarokkal várják a kisgyerekekkel érkező szülőket. Az Autóváros saját étterme és kávézó terasza pedig várja a felüdülni vágyó ügyfeleket. Jelenleg is építés alatt van az a szalon, mely két új márkával egészíti ki a Duna Autó Zrt. kínálatát. 2018 januárjától Renault és Dacia modellekkel bővül az Autóváros.

Hivatástudat

A Duna Autó hivatástudata, hogy az ügyfelek igényeinek helyes megismerésével, az igényekre leginkább választ adó termékek és szolgáltatások fejlesztésével, az ügyfelek és munkavállalók bizalmán, elégedettségén és boldogságán keresztül, becsülettel és tisztességgel érjen el piaci sikereket a jövőben. A vállalati hivatástudat, valamint a vállalati értékeket és cégkultúrát megfogalmazó dokumentumok a cég összes belső és külső kommunikációs fórumán elérhető, az ott leírtak megismerése és betartása végett. A Duna Autó Zrt. telephelye a felújítás részeként új arculatot kapott.

1200x628_karambol_resize

A Duna Autó 28 éves történetében mindig szem előtt tartotta a változó piaci trendeket és a sok kihívást adó üzleti környezetben is képes helyt állni ennyi éven keresztül is. A cég mára Magyarország legszélesebb palettájával rendelkező autókereskedésévé nőtte ki magát, mely közel három évtizedes töretlen lelkesedéssel, elhivatottsággal és valódi szakértelemmel áll ügyfelei rendelkezésére.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: