DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Grandiózus beruházás a Pappas Autótól

A Pappas Auto Magyarország Kft. 2017. október 5-én közel 100 darab Mercedes-Benz Actros nyerges vontató 2017 és 2018. évi szállításáról kötött megállapodást a miskolci székhelyű Szemerey+Plus Zrt.-vel.

A Mercedes-Benz Actros modellek a felsőkategóriás szegmensben teljesítenek majd szolgálatot. Az új, most alakuló fuvarozó és logisztikai cég vezérigazgatója, Szemerey Péter kiemelte: „Többletszolgáltatásunk lényege, hogy a rakodótérben kamerarendszert működtetünk, amin keresztül a megbízó és a cég diszpécserszolgálata látja az árurakodást, illetve menet közben követni tudja az áru biztonságos szállítását.”

szemereyplusz2o17-5



Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója üdvözölte az 1,8 milliárd forint értékű beruházást. “Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Mercedes-Benz márka a fuvarozói és logisztikai piacon is a prémium kategóriában lehet jelen.” Az eddig átadott új Actros nyerges vontatók az egyik legnagyobb fülkével, állóhelyzeti klímaberendezéssel és számos vezetéstámogató rendszerrel felszereltek.

szemereyplusz2o17-80

A Szemerey+Plus Zrt. igazgatósági elnöke, Szemerey Lóránd elmondása szerint idén 2,5 milliárd forint árbevétellel és mintegy 230 millió forint eredménnyel számol, melynek 85 százaléka belföldi, 15 százaléka nemzetközi árufuvarozásból származik. A Pappas Auto által értékesített Mercedes-Benz Actros nyerges vontatók is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy 2018- ban ezt az árbevételt megduplázhassa a szállítmányozó cég.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: