DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

VW találkozó: A Wellhello lép fel a Hungaroringen

Első alkalommal ad koncertet a Volkswagen-találkozón a Wellhello, a népszerű zenekar szeptember 23-án, 16:00 órától lesz hallható a Hungaroringen szervezett rendezvényen.

Ismét igazi nagyágyút sikerült felkérnie a szervezőknek Volkswagen-találkozóra, ugyanis a szeptember 23-i, hatodik márkatalálkozó sztárfellépője ezúttal a Wellhello lesz. A Hungaroringen szervezett eseményen az elmúlt években is ismert együttesek színesítették a programot, a korábbiakban például a Bëlga, Kowalsky meg a Vega és Sub Bass Monster is zenélt már a mogyoródi versenypályán.

wellhello



A Wellhellót 2014-ben alapította a magyar rapper, Fluor Tomi és az énekes-dalszerző, Diaz. A társaság első igazi közös slágere a Rakpart című dal volt, ezzel váltak az új formációban ismertté a magyar közönség számára. Ez a dal olyannyira jól sikerült, hogy egyből a rádió játszási listák élére ugrott. Az újabb sikerre sem kellett sokat várni, első albumuk 2015 márciusában jelent meg, s egy nap alatt az első helyen nyitott az iTunes slágerlistáján, majd pedig a Mahasz több listájának–mint például Single (track) Top 40-nek is– az első helyére került.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: