DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

A frankfurti autószalon újdonságai (folyamatosan frissül)

Aki számít a világ autóiparában, szeptemberben a Frankfurt Motor Show-ra megy: egy cikkben összegyűjtünk minden bemutatott új modellt a Suzuki Swift Sportól a Mercedes Project One-ig.

A Skoda a megjelenésében és képességeiben egyaránt fokozott terepező képességekkel rendelkező Kodiaq Scout modellel is bővíti kínálatát a SUV járművek piacán.

170905-skoda-kodiaq-scout



 

Egy jövőbe mutató, új elektromos járműtanulmány - A Volkswagen I.D. és I.D. Buzz után a Volkswagen legújabb elektromos járműtanulmánya, az I.D. Crozz II is a Hankook koncepcióabroncsain fut.

hankook-elektromos-tanulmanyautok-1



 

A 2017-es frankfurti IAA alkalmával a Hankook prémium gumiabroncsgyár innovatív koncepcióabroncsokat mutat be, amelyek betekintést nyújtanak a jövő mobilitásába.

hankook-iaa-2017-00



 

Egymással szemben nyíló ajtók és B-oszlop nélküli tágas tér jellemzi a Skoda VISION E tanulmányautót, amely a Volkswagen elektromos autókhoz kifejlesztett moduláris padlólemezére építettek.

skoda-iaa-vision-e-2017



 

A BMW Motorsport a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon rántotta le a leplet a zárt aszfaltcsíkokra tervezett legújabb versenyautójáról, amely jövőre Le Mans-ban rajthoz is áll.

bmw-m8-gte-2017-frankfurt-09



 

A négyajtós Audi Aicon dizájntanulmánnyal a négykarikás márka megmutatja, milyen a jövő – kormánykerék és pedálok nélküli – önvezető járműve.

2017-audi-aicon-tanulmany-01



 

A Toyota európai dizájn-stúdiója, az ED2 csapata szokatlan szín-, anyag- és kidolgozási ötleteket keresve alkotta meg a Toyota C-HR Hy-Power tanulmányt.

Toyota_C_HR_hypower_koncepcio_2



 

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is összegyűlt az autógyártás színe-java Frankfurtban, hogy látványos show keretén belül bemutassák a nagyközönségnek a legújabb négykerekű csodákat. Galériánkban próbáltuk a legérdekesebb újdonságokat, koncepciókat, sportkocsikat összegyűjteni.



 

Az értékesítéseit Magyarországon is elképesztő ütemben növelő, a világ vezető prémium hibrid autógyártójaként ismert Lexus belépő modellje, a piacon egyedülálló módon kizárólag környezetbarát hibrid hajtással elérhető CT még trendibb külsőt és belsőt kapott.

uj_Lexus_CT_8



 

A zéró emissziójú vezetés élményének új megtestesülése a, BMW i Division a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon debütált.

bmw-i-vision-dynamics-2017-2_1

 

Különleges várakozás előzte a Project One-t, a Mercedes hiperautóját, amely Formula-1-es technológiát használ, beleértve egy 1000 lóerős motort. 



 

Az új, könnyebb és gyorsabb Suzuki Swift Sport világpremiere a Frankfurti Nemzetközi Autókiállításon.

swift-sport-2017-01

 

Az értékesítéseit Magyarországon is elképesztő ütemben növelő Lexus továbbfejlesztette legnépszerűbb európai (és magyarországi) modellje, az NX crossover kifinomultan sportos stílusát.

uj_Lexus_NX_4

 

A 65 éve népszerű Toyota Land Cruiser legújabb generációját a Frankfurti Autószalonon leplezték le.



 

A BMW Concept X7 iPerformance modellel a bajor gyártó nem csak a luxusszegmens új koncepciójáról rántja le a leplet, de a BMW márka által luxusként értelmezett fogalom jövőképét is a közönség elé tárja.

2017-bmw-x7-iperformance-koncepcio-4

 

A BMW Individual egy olyan új modellel jelentkezik, amely kitűnik nem csak az elmúlt évek különkiadásai, hanem egyedi modelljei közül is: megszületett a Nautor’s Swan finn hajógyár által inspirált BMW Individual M760Li.



 

A SEAT a 2017-es Frankfurti Autószalon hivatalos nyitónapjának előestéjén tartott rendezvényén mutatta be legújabb fejlesztéseit.

seat-arona-frankfurt-2017-01

 

A Ford a 2017-es Frankfurti Autószalonon mutatja be először az európai közönség előtt az új, a sokoldalúbb EcoSport SUV-t és a prémium kivitelű Tourneo Custom személyszállítót és az erősebb Ford Mustang sportkocsit.

ford-mustang-2017-frankfurt-01 

 

A Kia európai formatervezői központjában, Frankfurtban - a világpremier helyszínétől mindössze 500 méterre - megálmodott Proceed Concept már a következő generációs cee’d formanyelvét vetíti előre.



 

 

A tavaly az év autójává választott Opel Astra sűrített földgázzal hajtott változata szintén a szeptember 14-24. között megrendezendő IAA nemzetközi autókiállításon mutatkozik be a nagyközönség számára.

opel-astra-cng-02

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: