DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Megújul hazánk egyik legnagyobb autókereskedése

Idén teljesen megújul hazánk egyik legnagyobb autókereskedése, a Duna Autó Zrt. A felújítási munkálatok nem érintik a szerviz és az egyes márkakereskedések munkáját. Azok továbbra is folyamatosan, nyitvatartási időben várják az ügyfeleket.

A családi kézben lévő cég jelenleg 13 márkát forgalmaz, azonban a megújulásnak köszönhetően a következő időszakban újabb márkákkal bővül a kínálat. A Budapest III. kerületében, négyhektáros területen található kereskedés ad otthon többek között a hazai piacra nemrég visszatért Lada márkának, emellett felépítmény nélküli Fiat, Hyundai haszonjárművek forgalmazásával is foglalkozik. A privát vásárlók mellett széles körben kínál autóvásárlási és finanszírozási megoldásokat cégek számára is.

duna-auto-0911



A saját, de kívülről betérő vendégeket is fogadó étteremmel is rendelkező autókereskedés teljes megújulása 2018 elejére fejeződhet be. A munkálatok eredményeképpen a nemzetközi előírásoknak megfelelő, 21. századi élményt kínáló szalonok jöhetnek létre. A rekonstrukciós munkálatoknak köszönhetően pedig teljesen megújul a Duna Autó Zrt. parkja is.

A Duna Autó Zrt. kínálatából választhatnak új autókat az érdeklődők és 19 márkaszervizben várják a szakképzett alkalmazottak az autójavítással kapcsolatos kérdéseket. Az országosan és regionális szinten is egyedülálló márkaválaszték (Fiat, Honda, Hyundai, Kia, Lada, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Volvo, DasWeltAuto) és számos kiegészítő szolgáltatás mellett egy márkafüggetlen karambolos javítóközpont is helyet kapott az Óbuda szívében található cég négyhektáros telephelyén.  Hazák egyik legnagyobb márkakereskedésének szervizeiben évente több mint 30 ezer autót javítanak meg.

A Duna Autó Zrt. 240 embert foglalkoztat, emellett szívesen látnak érdeklődő, nappali tagozatos hallgatókat duális képzéskeretein belül a Zsigmond Király Főiskola gazdálkodási és pénzügyi alapképzési szakairól. A szakmai gyakorlatok terén pedig a Váci SZC Király Endre Szakgimnáziummal és Szakközépiskolával, a Fáy András Közlekedésgépészeti Szakgimnáziummal, valamint a Bánki Donát Közlekedésgépészeti Szakgimnáziummal és Szakközépiskolával működnek együtt. A cég árbevétele tavaly 14 milliárd forint volt és bevételének egy részét társadalmi szerepvállalásra fordítja. Többek között szabadidős tömegrendezvényeket, egészségügyi és oktatási programokat is támogatnak. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: