DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Öt egyedi BMW M modellautó a Shell töltöállomásokon

Első alkalommal - a Shell és a BMW nagyszabású együttműködésének köszönhetően - öt egyedi BMW M modellautó érhető el és gyűjthető össze országszerte bármely Shell töltőállomáson.

A Shell és a BMW AG a motorolajok után, 2015-ben terjesztették ki együttműködésüket a BMW M autókra és a BMW Motorsport csapataira. Ettől kezdve a Shell a BMW csapat prémium technológiai partnere és a kizárólagos prémium motorolaj beszállítója a DTM, az USCC és a Nürburgringi 24 órás megmérettetésen, továbbá a Shell V-Power lett a BMW M autókhoz ajánlott üzemanyag.

BMW M kollekció



A Shell töltőállomásokon öt BMW M modell érhető el: BMW M4 Convertible, BMW M2 Coupé, BMW M4 Touring Car, BMW X6 M, BMW M6 Gran Coupé. Shell V-Power, Shell FuelSave vagy Shell AutoGas tankolása, vagy az autómosó használata során kapott matricából négy darabot kell a vásárlóknak összegyűjteni, hogy a sorozat egy-egy darabjához kedvezményes áron, 295 forintért juthassanak hozzá. 25 liter Shell FuelSave vagy Shell AutoGas üzemanyag tankolása esetén 1 matricát, ugyanennyi Shell V-Power tankolása esetén 2 matricát lehet gyűjteni. Autómosás után szintén egy matrica jár.

A matricákat 2017. augusztus 14. és 2017. október 29. között lehet gyűjteni, a matricák beváltása pedig november 5-ig tart. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A különböző BMW M modellek készlete töltőállomásonként eltérő lehet. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: