DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Az új X-Trail – a világ legnépszerűbb SUV-ja

A Nissan X-Trail a világ legnépszerűbb szabadidő-autója megújult, fejlesztései még tovább növelik minőségét és kifinomultságát. Az újítások közül kiemelhető az átdolgozott jellegzetes és robusztus új külső, a jobb minőségű és egyben vonzó új fejlesztéseket is felvonultató belső tér, az új még praktikusabb megoldások, illetve az utazást az eddigieknél is biztonságosabbá tévő új innovatív technológiák.

Az X-Trailhez elérhető felszereltségi szintek választéka is bővült: most először érhető el az N-Connecta változat a modellhez, mely további választási lehetőségeket, értékeket és vonzó funkciókat kínál.

2017-nissan-x-trrail-4



A rugalmasság és az igényeik szerinti szabadság újabb szintjét kereső ügyfelek számára az új X-Trail a ProPILOT önvezető rendszerrel is elérhető lesz.

Az X-Trail frissítése vásárlói véleményeken és visszajelzéseken alapult, hogy megerősítse a modell pozícióját a családi kalandok legtökéletesebb partnereként.

2017-nissan-x-trrail-1

Philippe Saillard, a Nissan Europe értékesítésért és marketingért felelős alelnöke a következőket fűzte a hírhez: „A crossoverek iránti igény nem csillapodik, és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az X-Trail foglalja el az első helyet a globális értékesítési listákon. Az új fejlesztéseknek köszönhetően az új X-Trail még inkább megfelel ügyfeleink igényeinek. A Nissan X-Trail tökéletes partnere a családi kalandoknak.”

2017-nissan-x-trrail-3

Az új X-Trail-t látványos bemutató keretében ismerhette meg a nagyközönség a hónap elején — néhány órával az UEFA Bajnokok Ligája cardiffi döntője előtt —, és nem sokkal a bemutatása után, 2017 júliusában már megvásárolható lesz az európai márkakereskedésekben.

2017-nissan-x-trrail-2

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: