DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Bátor dizájn, kivételes helykínálat - C3 Aircross

A C5 Aircross bemutatása után az SUV-piacon indított nemzetközi offenzíva következő lépését most az új C3 Aircross jelenti a Citroen számára. Az új generációs kompakt szabadidő-autó markáns küllemével és tekintélyes belméretével erőt és frissességet sugároz.

Az egyedi kialakítást számtalan személyre szabási opció segíti, köztük összesen kilencvenféle külső színkombináció és ötféle belső hangulat. Az ügyfelek elvárásait maradéktalanul szem előtt tartó, emberközpontú (people minded) SUV-t kivételes helykínálat és variálhatóság jellemzi. A Citroën Advanced Comfort® program jegyében fogant C3 Aircross nem mindennapi fedélzeti kényelmet és vezetési élményt kínál. Városban és országúton egyaránt otthonosan mozog, és a lejtmenet-szabályozó funkcióval kiegészülő Grip Control® rendszernek hála a nehezebb terepek sem jelentenek számára akadályt.

c3-aircross-01



A legmodernebb technológiákkal büszkélkedhet: kínálatában 12 vezetéssegítő funkció (pl. head-up display) és 4 csatlakoztatási technológia (köztük vezeték nélküli okostelefon-töltés) szerepel. Az új C3 Aircross 2017 második felében először Európában kerül forgalmazásra, majd nemzetközi értékesítése is megkezdődik.

c3-aircross-03

Az új C kategóriás SUV, a C5 Aircross áprilisi sanghaji bemutatkozását követően a Citroen 2017-ben felpörgeti nemzetközi szinten indított SUV-offenzíváját. A márka az új Citroen C3 Aircross kompakt SUV-val egy olyan szegmens meghódítására készül, mely 2012 és 2016 között Európában és világszinten is az ötszörösére bővült. Olyan „emberközpontú” SUV modelleket kíván létrehozni, melyek már a tervezés stádiumától fokozottan szem előtt tartják az ügyfelek elvárásait és autós szokásait. Ezek a modellek a szabadidő-autók egy új generációt képviselik, a biztonságérzetet nyújtó külsőhöz szokatlan, energikus és vonzó egyéniséget társítanak, és kényelem, használat és praktikum tekintetében új viszonyítási pontként szolgálnak. Legyen szó dizájnról, helykínálatról vagy jó közérzetről, ezek az SUV-k a márka szaktudásának a legjavát képviselik.

c3-aircross-02

A 2017-es Genfi Autószalonon bemutatott C-Aircross tanulmányt alapul vevő, jellegzetes Citroen-stílusjegyeket felvonultató új C3 Aircross valósággal felpezsdíti a kompakt SUV-k piacát. Külsőre karakteres megjelenést biztosító egyedi formavilágával és kivételesen gazdag személyre szabási lehetőségeivel tűnik ki a többi autó közül. Belül a Citroen Advanced Comfort® programtól vezérelve, a Citroën modellek védjegyének számító kényelem területén hoz újat, különösen, ami a helykínálatot, a variálhatóságot és a fényviszonyokat illeti. Az új C3 Aircross a csatlakoztatott technológiákban is élen kíván járni, ezért kínálatában a városi, illetve a városon kívüli közlekedést és a mindennapi életet megkönnyítő valamennyi technológiai megoldás megtalálható. Az új kompakt SUV a stílus, a kényelem és az utazás szerelmeseinek is új élményeket tartogat.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: