DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Andy Murray mutatja be az új Jaguart

A Jaguar a vadonatúj XF Sportbrake életmód-kombi leleplezésével ünnepli az XF szedán tizedik születésnapját.

Az új Sportbrake megjelenése a legfrissebb az XF idei modellújdonságai sorában. Az elmúlt hónapokban megjelent a kínálatban a Jaguar Land Rover csoport modern Ingenium motorcsaládja, amely csekélyebb üzemanyag-fogyasztás és kedvezőbb fenntartási költségek mellett kínál fokozott teljesítményt.  Az új 200 és 250 lóerős Ingenium benzinmotorok mellett egy sor friss kényelmi és biztonsági funkcióval is gazdagodott a modellcsalád.

jaguar-murray-2017



Az XF 2016-ban elnyerte a nagyra becsült Arany Kormánykerék díjat - Németország első számú autós elismerését - ahol a Mercedes-Benz E-osztályt és a Volvo S90-et megelőzve a 'Legjobb szedánnak' választották meg a közép-/felső kategóriában.

Szintén tavaly jelent meg a palettán a kínai forgalmazású, nyújtott tengelytávú kivitel, amely komfortosabb hátsó férőhelyek mellett különleges kiszállás-támogató technológiával is szolgál: a Clear Exit Detection funkció kiszálláskor figyelmeztet, ha autó halad el a Jaguar mellett.

Az XF a Jaguar Land Rover nagy-britannia gyártóüzemében, Castle Bromwich-ban készül, az XE, XJ és F-TYPE gyártósorok mellett. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: