DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Jönnek a BMW 3-as sorozat exkluzív különkiadásai

A Sport Line Shadow, Luxury Line Purity és M Sport Shadow néven érkező különlegességek az opcionálisan elérhető extrafelszereltségek minden korábbinál szélesebb palettájával kecsegtetnek, miközben a BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring varázsát vadonatúj karosszéria-fényezések, exkluzív könnyűfém keréktárcsák, látványos utastéri kiegészítők és színes bőrözési lehetőségek emelik új szintre.

2017 júliusától három vadonatúj különkiadás és minden korábbinál szélesebb alap-, illetve extrafelszereltségi paletta fokozza tovább a BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring személyre szabhatóságát. A Sport Line Shadow, Luxury Line Purity és M Sport Shadow néven érkező különkiadásokhoz elérhető exkluzív felszereltségi arzenál a bajor gyártó minden ügyfelének megadja a lehetőséget arra, hogy még inkább előtérbe helyezze a középkategória két rendkívül sikeres modelljének sportos vezetési élményét és prémium kisugárzását. A különkiadások a BMW 3-as sorozat jelenleg elérhető összes felszereltségi csomagjával és mindegyik hajtáslánc-kombinációjával megrendelhetők. A BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring alapfelszereltsége mindeközben 2017 júliusától a LED-technológiás első fényszóró-párral és a LED-es ködlámpákkal bővül, az ügyfelek előtt pedig a karosszéria-fényezési árnyalatok, a könnyűfém keréktárcsák, az utastéri kiegészítők és a bőrözési lehetőségek minden korábbinál szélesebb portfóliója válik elérhetővé.

2017-bmw-3-edition-2



Több mint négy évtizeddel ezelőtti bemutatkozása óta a BMW 3-as sorozat a sportos limuzinok szinonimájává érett. A BMW 3-as limuzin hatodik modellgenerációja az agilitás, a precíz kezelhetőség és a kimagasló menetkomfort egyedülállóan lenyűgöző hármas kombinációját kínálja, miközben megnövelt utastéri helykínálatával és széleskörű funkcionalitásával a BMW 3-as Touring a prémium középkategóriájú kombik legdinamikusabb vezetési élményét nyújtja.

A Sport Line Shadow különkiadás: a vezetés élményére hangolva

A vadonatúj Sport Line Shadow különkiadás karosszéria-kiegészítői, utastéri elemei és felszereltségi opciói a BMW legendásan sportos vezetési élményét tükrözik. Az első fényszóró-párba és a két hátsó lámpatestbe integrált fekete betétek összetéveszthetetlen megjelenést garantálnak, még inkább kiemelve a BMW 3-as sorozat jellegzetes fényszóró-mintázatát és a hátsó lámpák egyedi „L” alakját. A vese alakú hűtőrácsok keretei és az első lökhárító vadonatúj formájú alsó légbeömlőinek betétjei fekete színben, a kipufogóvégek pedig fekete króm árnyalatban pompáznak. A BMW 3-as sorozat Sport Line Shadow különkiadása exkluzív duplaküllő-dizájnú, Jet Black mélyfekete árnyalatú, 18” méretű könnyűfém keréktárcsákon gurul.

A műszerfal új, látványos kontraszt-varrást visel, a központi műszeregység vadonatúj funkciókkal bővült, az új kialakítású sportkormány és a kellemes tapintású anyaghasználat pedig egyszerre kelt prémium és sportos benyomást. A sportüléseket félig szövet, félig bőr borítja, a szénszál-mintázatú sötét alumínium utastéri betéteket gyöngyház-fényű krómcsíkok díszítik.

2017-bmw-3-edition-6

A Luxury Line Purity különkiadás: középpontban az exkluzivitás

A Luxury Line Purity különkiadás megrendelésével a BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring vezetői a prémium minőség, az exkluzív opciók és a hamisítatlan egyediség iránt érzett szenvedélyüket hagyják kibontakozni. A BMW 3-as sorozat Luxury Line Purity különkiadása fényes alumínium ablakkereteket, légbeömlő-betéteket, hűtőrács-lamellákat, hűtőrács-kereteket, hátsó lökhárító-betétet és kipufogóvégeket visel, amelyeket 17” méretű, fényes alumínium keréktárcsák hoznak összhangba. A különkiadás opcionális extrafelszereltsége azonban 19” méretű, exkluzív könnyűfém keréktárcsákat is kínál.

A luxus jegyében megálmodott utasterek mindegyikében vadonatúj, konyak árnyalatú bőrkárpit fogadja a bajor prémiumgyártó ügyfeleit, a BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring történetében pedig most először ezen modellek utasterébe a gyöngyház-fényű krómcsíkokkal díszített finom fabetétek is elérhetővé válnak. Sőt mi több, a BMW 3-as sorozat Luxury Line Purity különkiadása az új kialakítású sportkormányt, a műszerfal látványos kontraszt-varrását és a központi műszeregység vadonatúj funkcióit is megkapja. 

2017-bmw-3-edition-4

Az M Sport Shadow különkiadás: felkészülve a mindent elsöprő dinamikára

A BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring M Sport Shadow különkiadását a maximális teljesítmény és a legdinamikusabb sebesség élteti. Az első fényszóró-pár és a két hátsó lámpatest fekete betétjei, a vese alakú hűtőrácsok fekete keretei és a fekete króm kipufogóvégek mellett a különkiadás LED-es ködlámpákat, első lökhárítójának három részre tagolt alsó légbeömlői pedig ugyancsak fekete betéteket kaptak. A lendületes megjelenést 19” méretű, duplaküllő-dizájnú BMW M könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé, amelyek az opcionális extrafelszereltség részeként Orbit Grey vasszürke árnyalatban is megrendelhetők.

2017-bmw-3-edition-5

A sportautós utastér összetéveszthetetlenül egyedi atmoszféráját a fekete bőrözésű, kék kontraszt-varrást viselő sportülések, a gyöngyház-fényű krómcsíkokkal díszített, szénszál-mintázatú sötét alumínium betétek, a kibővített kijelző-funkciókkal felszerelt központi műszeregység és a műszerfal új, látványos kontraszt-varrása teremti meg. Sőt mi több, a BMW 3-as sorozat mindent elsöprő dinamikára felkészített különkiadásának opcionális extrafelszereltségi palettájára a BMW M sport futómű, a BMW M aerodinamikai csomag, a 18” méretű BMW M könnyűfém keréktárcsa-garnitúra, a bőr borítású BMW M sportkormány, az antracit tetőkárpit, a BMW M küszöblécek és a SPORT+ vezetési üzemmóddal kiegészített vezetési élménykapcsoló is felkerül.

LED-technológiás első fényszóró-pár és LED-es ködlámpák már az alapfelszereltség részeként, egyúttal vadonatúj extrafelszereltségi opciók a BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring modellváltozataihoz

A három vadonatúj különkiadás piaci bevezetésével egy időben a bajor gyártó még tovább szélesíti a BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring opcionális extrafelszereltségi palettáját. 2017 júliusától ráadásul a középkategória legsportosabb modelljeinek alapfelszereltsége nem csupán a LED-technológiás első fényszóró-párral, de a LED-es ködlámpákkal is bővül. A BMW 3-as sorozat karosszéria-fényezési lehetőségei között a Sunset Orange narancsmetál árnyalat vadonatúj opcióként jelenik meg, a Sport Line, Luxury Line és M Sport felszereltségi csomagok extralistája pedig a műszerfal új, látványos kontraszt-varrásával gazdagodik. A modell opcionális extrafelszereltségi palettájára konyak árnyalatú bőrkárpit, számos exkluzív utastéri betét, valamint exkluzív, 17”, 18” és 19” méretben elérhető könnyűfém keréktárcsák kerülnek fel.

2017-bmw-3-edition-3

A BMW Professional navigációs rendszerrel felszerelt 3-as BMW-k iDrive vezérlőegysége érintőképernyőként is használható központi kijelzővel bővül, az élő csempékkel dolgozó, vadonatúj menüelrendezés pedig 2017 júliusától nem csupán az opcionális extrafelszereltségként elérhető navigációs rendszerrel, de az alapfelszereltség részeként kínált BMW Professional rádió esetében is megjelenik a sorozatban. A digitális műszerfal-kijelző eközben a BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring összes modellváltozatához elérhetővé válik: személyre szabható tartalmának köszönhetően a színes, teljes mértékben digitális TFT kijelző minden vezetési szituációban releváns információkkal szolgál, a műszerfal háttérvilágítása, tartalma és grafikája pedig a vezetési üzemmódokat aktiváló vezetési élménykapcsolóval változtatható.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: