DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Karcsú és erős lesz a Hyundai új SUV modellje

A Hyundai további részletekről rántja le a leplet a vadonatúj Kona modelljével kapcsolatban, a jövő hónapban esedékes világpremier előtt. A modell a Hyundai új formavilágába illeszkedik, jövőt idéző vonásai révén jól megkülönböztethető a B-szegmens SUV modellek kategóriájában.

A vadonatúj Kona eleje erőt és tekintélyt sugároz, a Hyundai új márkajegye, a kaszkádos hűtőrács révén. A lámpatestek új elrendezése is ezt a sítlust erősíti. A LED-es nappali fények a LED-es fényszórók felett helyezkednek el. Az első különálló lámpák karcsú, éles vonalakkal magabiztos, jövőt idéző megjelenést kölcsönöznek a járműnek. Az autó merész első és hátsó kialakítását még hangsúlyosabbá teszi a széles, erőt sugárzó karosszéria.

hyundai-kona-01



A Hyundai Kona az igazi SUV élményét kínálja a vásárlóknak. A megemelt üléspozíció kiváló kilátást biztosít a vezető számára és a vezetési kényelmet is javítja, míg a választható négykerék-hajtás változatos útviszonyok esetén kényelmesebb utazást és kezelhetőséget biztosít.

A Kona bevezetése a következő lépés a Hyundai Motor Europe számára, mellyel 2021-ig az első helyre akar kerülni Európában az ázsiai gépkocsigyártók között, 30 új modell és modellvariáns bevezetésével. Az első generációs Santa Fe 2001-es bevezetése óta eladott 1,4 millió autóval a Hyundai megalapozta szavahihetőségét a SUV szegmensben és a Kona révén a cég negyedik, igazi SUV modelljével egészíti ki európai kínálatát.

A vadonatúj Hyundai Kona-ról bővebb tájékoztatás a közeljövőben lesz elérhető, a hivatalos leleplezésére 2017. június 13-án kerül sor.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: