DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Merész külsőt kap a jubileumi Type H furgon

A Citroen egy másik kreatív és merész francia márkával, a le coq portiffal szövetkezett. A közös munka eredményével az április 25-én megnyíló Birminghami Autószalonon találkozhatunk.

A Type H furgon hetvenedik születésnapja alkalmából a két márka egy autentikus Type H-t és egy új Jumpyt öltöztetett fel a le coq sportif színeibe. Az emblematikus Type H méltó utódja az új Jumpy, amely stílusának, kényelmének és praktikumának köszönheti népszerűségét. A két egyedi autó mobil kerékpárszervizként funkcionál és végig fogja kísérni a le coq sportif különféle eseményeit az év során.

citroen-lecoq



A 2 autó fényes fehér fényezést kapott, beleértve az összes karosszériaelemet, a keréktárcsákat és a JUMPY tetőgalériáját is, amelyen 2 kerékpár szállítható. Ezt az elegáns fehér színt kék és piros fényezésű, szögletes színes blokkok dobják fel a teljes karosszérián. Ez a színkombináció frissességet és dinamizmust kölcsönöz a két autónak, ugyanakkor szimbolizálja a két márka kötődését a tipikusan franciás eleganciához is.

A két modellt bemutató videó a bourges-i CREPS kerékpárpályán, a Bonnac-la-Cote-ban található Raymond Poulidor kerékpárpályán, valamint a romilly-Sur-Seine-i le coq sportif gyárban készült. Olyan helyszínek ezek, amelyek előtérbe helyezik a francia építészet merészségét és egyedi atmoszférát teremtenek a két autó számára :

A Birminghami Autószalon Citroen standján bemutatkozó tanulmányautók a le coq sportif eseményeit kísérik majd, legyen szó kerékpáros eseményekről, boltmegnyitókról, vagy a márkához kötődő személyek szállításáról. Az események a közösségi oldalakon is követhetők lesznek : #CitroënJumpy #LeCoqSportif .

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: