DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Bemutatkoztunk az AMTS-en

Először vett részt az Autósport és Formula Magazin kiállítóként az Automobil és Tuning Show-n, a hétvégére pedig sikerként tekinthetünk vissza: Magyarország leglátogatottabb autós rendezvényén rengetegen keresték fel standunkat.

Az AMTS-nek, melyet 12. alkalommal rendeztek meg a Hungexpóban, a hazai autósport vezető magazinjaként az AFM és a Formula.hu visszatérő vendége, idén azonban már nem csupán újságíróként, hanem kiállítóként voltunk jelen. Március 24. és 26. között rengeteg látogató nézett be Tesla Élménnyel közös standunkra. Hosszú sor tolongott a kiállított Model S körül, amelybe bárki beleülhetett, és sok százan jelentkeztek hostesseinknél nyereményjátékunkra, melynek tétje több értékes ajándék, köztük egy Tesla tesztvezetés és egy Vostok karóra volt.

Az Autósport és Formula Magazin példányai több ezer vendéghez jutottak el, ezért bízunk benne, hogy számos új olvasó megismerte lapunkat. Igyekeztünk a magyar autósport képviselőit is közel hozni az érdeklődőkhöz, a kétszeres kamion Európa-bajnok Kiss Norbert, valamint az Audi Sport TT Cup 16 éves versenyzője, Keszthelyi Vivien osztott autogramot pultunknál. A fesztiválhangulatú hétvége benyomásai alapján nem is mondhatnánk mást: jövőre újra találkozunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: