DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

A járműipar csúcsteljesítményei az AMTS-en

Az Automobil és Tuning Show felhozatalában évek óta megszokott az autós importőrök, márkaképviseletek megjelenése. 2017-ben ezen a téren hatalmasat lép előre a rendezvény: az újautós tematika számára külön pavilon nyílik, ahol egyben nézheti meg minden látogató a piacon jelenleg elérhető kínálatot!

Idén minden eddiginél nagyobb számban mutatkoznak meg autós importőrök az AMTS területén, a Hungexpo legújabb és legmodernebb, „G” jelű csarnokában. A széria autók kiállításának szentelt részlegben a gyártók legújabb modelljei ismerhetők meg testközelből, várhatóan több, mint 20 márka kínálatából!

amts-autoimportorok



A márkastandok mellett három exkluzív tematikus „zónát” is tartogat az AMTS újautós részlege:

- EV-GreenTech – Elektromos Autó Kiállítás 

Az AMTS először vonultatja fel külön reprezentatív szakkiállításon a piacon elérhető új elektromos és plug-in hibrid modelleket

- SUV Zóna - hobbiterepjárók egy helyen!

Az AMTS új tematikájában a méltán népszerű sport- és szabaidőautó kategóriát veszi alaposan górcső alá, szakkiállításában pedig egyben felvonultatja a kapcsolódó járműparkot.

- Kabrió Kiállítás – a „nagy kaland” az AMTS-en kezdődik el

A tavaly nagy sikerrel debütált kiállítás idén is igen szép palettával várja az érdeklődőket.

A szakkiállítások mellett, az újautók jegyében is, de a hazai járműipar minden korszakát és mérföldkövét felidéző tárlattal jelentkezik a Magyarok a Világ Járműgyártásában tematikánk. Az AMTS immáron ötödik éve szerves alkotóelemeként, a magyar járműipar csúcsteljesítményeit felvonultató kiállítás kiemelten szól a fiatalabb korosztály számára, olyan, a járműipar Oscar-díjasainak is nevezhető "sztárvendégeivel", mint dr. Anisits Ferenc, dr. Hanula Barna és prof. Stefan Lengyel, akikkel személyesen találkozhatnak a rendezvény keretei között.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: