DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Nagy durranással készül Genfre a Lexus

Ezúttal sem aprózza el jelenlétét a Genfi Autószalonon a Lexus: a japán prémium márka, amellett, hogy itt tartja zászlóshajója, a vadonatúj LS 500h világpremierjét, itt mutatja meg először Európában a 2017-es RC F GT3 versenyautót is.

A kettős turbótöltésű, 3,5 literes V6-os benzinmotorral hajtott LS 500-ast a Detroiti Autókiállításon láthatták először a világ autórajongói, most pedig a márka arra készül, hogy a Genfi Autószalonon mutatja be a vadonatúj LS 500h full hybrid modellt. A 2017-es RC F GT3 versenyautó ugyancsak itt lesz először látható Európában, látványos példaként arra, hogy a márkával egyre komolyabban kell számolni a motorsport világában.  A svájci kiállítás látogatói emellett a tavasszal hozzánk is megérkező LC, az RC, az RC F, és a hazánkban is elképesztően népszerű RX és az NX kínálatát is megismerhetik.

Lexus_RCF_GT3_1



 

A Lexus újratervezett standja a márka legendás kézműves kidolgozását, minőségét és biztonságát tükrözi, és interaktív élményeket kínál a látogatók számára. Ez az új dizájn először a 2017-es Genfi Autószalonon jelenik meg Európában, hatásosan irányítva rá a figyelmet a márka új, globális kommunikációs stratégiájára és jelmondatára: Experience Amazing. A Lexus március 7-én 12:45 órakor tart sajtótájékoztatót a Genfi Autószalonon.

Lexus_LS_500_H

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: