DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Fotósok és Instagram-sztárok a C-HR kampányban

A kategóriateremtő, stílusos vadonatúj C-HR megjelenése alkalmából a Toyota azzal az izgalmas kihívással szembesítette Európa legjobb képalkotóit, hogy az új kupé-crossover szereplésével próbálják meg visszaadni a nagyvárosi élet forgatagát és szellemiségét. Az eddig példátlan együttműködés eredményeként készült el az a 24 darabos fotóválogatás, amelyben életre kel a Toyota C-HR különleges formavilága – méghozzá a projektben részt vevő Instagram-sztárok/fotósok egyéni stílusában.

Az Európa minden szegletéből meghívott résztvevők 2016. november 26-27-én gyűltek össze Madridban. A feladat adott volt: megörökíteni az új Toyota C-HR modellt a nagyvárosi környezetben, méghozzá úgy, hogy az a nemrégiben indult európai tévéreklám-kampány hangulatával is összecsengjen. A képalkotóknak 24 órájuk volt arra, hogy a Toyota C-HR volánja mögött keresztül-kasul bekalandozzák Madridot, és elkészítsék a tökéletes fotót. Így született meg az a 24 kép, amelyek a művészek egyéni, kreatív látásmódjával örökítik meg az autó dizájnját. A megmérettetésen 13 ország 19 Instagram-sztárja/fotósa vett részt, akiket egyedi szemléletük és különleges vizuális világuk miatt választott ki a Toyota. Mivel a feladat egyfajta kreatív irányvonalat is meghatározott, komoly kihívást jelentett, hogy az alkotók ezen belül is érvényesíteni tudják saját stílusukat, hiszen a fotóválogatás csakis így nyújthat gazdag és sokszínű élményt.

Toyota_C_HR_varosi_hangulat_4



A 24 képből álló gyűjteménynek 2017. február 1-től a Toyota első számú európai márka-bemutatóterme, a párizsi Champs Elysées-n található Le Rendez-Vous Toyota ad otthont, ahol a művészi fotók mellett természetesen maga a Toyota C-HR is látható lesz. A fotóválogatás, illetve a művészek bemutatása az alábbi oldalon tekinthető meg:

https://www.toyota-europe.com/world-of-toyota/articles-news-events/2017/toyota-c-hr-urban-reflections

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: