DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Új Mustang kabrió - Karcsúbb forma, fejlettebb technológia

Ma lehullott a lepel Amerika legkelendőbb sportautójáról, az új Ford Mustang kabrióról, amelynek bevezető körútja több mint 50 regionális autókiállítást érint, mielőtt idén ősszel megkezdődik értékesítése Észak-Amerikában.

Akárcsak a világ legnépszerűbb sportkupéján, a kabrió változaton is rengeteg változás történt, s az új technológiai és dizájn-újításoknak köszönhetően a vásárlók még inkább saját elvárásaikhoz formálhatják a Mustangot. A kínálatban három új fényezés jelent meg, nem beszélve a 12 különféle keréktárcsáról és a személyre szabható digitális műszeregységről. A motorok erősebbek lettek, és a nagyobb teljesítmény jobban kiaknázható az új MagneRide™ futóművel.

ford-mustang-kabrio-2017-2



- Karcsúbb forma: Az autó első és hátsó része karcsúbb és áramvonalasabb, így az új Mustang külső megjelenése atlétikusabb lett.

- Fejlettebb technológia: Az új Mustang technológiái közt  egy 12 colos, teljesen digitális műszeregyüttes is szerepel, amit az autósok egyéni ízlésükhöz szabhatnak; emellett ott van még a MyMode szolgáltatás memória-funkciója, ami emlékszik az autós vezetési beállításaira, és a következő úton már ezekre programozza a Mustangot; a listán olyan új vezetősegítő berendezések is megtalálhatók, mint a Gyalogosészlelővel kiegészített Ütközésre Figyelmeztető rendszer.

ford-mustang-kabrio-2017-1

- Magasabb teljesítmény: A 2,3 literes EcoBoost® és az 5,0 literes V8-as motorok teljesítményét növelő frissítések, valamint egy vadonatúj, 10 fokozatú automata sebességváltó révén a Mustang még erőteljesebbé vált. Emellett a MagneRide futóműnek köszönhetően az autó vezethetősége is javult, az opcionális aktív szelepes kipufogó pedig tökéletes hangélményt kínál, mivel az autós maga döntheti el, hogy a motor hörögjön, vagy csendben doromboljon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: