DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Minden eddiginél sportosabb az új BMW 4-es sorozata

Páratlanul magabiztos kisugárzásával és lendületes vonalvezetésével a BMW 4-es sorozat már piaci debütálásakor kiemelkedett a sportos prémium modellek mezőnyéből.

A bajor gyártó egyik legfiatalabb modellsorozatának története 2013-ban, a BMW 4-es Coupé világpremierjével vette kezdetét, amelyhez egy évvel később a BMW 4-es Cabrio és a BMW 4-es Gran Coupé is csatlakozott a palettán. A lélegzetelállító modelltrió tagjai Münchenben (BMW 4-es Coupé), Regensburgban (BMW 4-es Cabrio) és Dingolfingban (BMW 4-es Gran Coupé) látnak napvilágot, világméretű népszerűségüket pedig az elmúlt három évben elkelt csaknem 400 000 példány igazolja.

Az új BMW 4-es sorozat még határozottabb kiállással és továbbfejlesztett futóművel nyitja meg a sikertörténet új fejezetét.

Középpontban a sportos karakter

bmw-4-es-sorozat-fejlesztesek-1



A leköszönő modellév xenon fényszóróit vadonatúj stílusú, dupla-LED-technológiás megoldás váltja, a modellsorozat átfogó alapfelszereltsége pedig a LED-es első ködlámpával bővül. A BMW 4-es sorozat erőteljes kisugárzását most először LED-es hátsó lámpák nyomatékosítják, az átdolgozott légbeömlők, a hátsó lökhárító új betétje és a különböző felszereltségi csomagok egyedi karosszéria-kiegészítői eközben minden korábbinál elegánsabb autó benyomását keltik.

bmw-4-es-sorozat-fejlesztesek-2

Az utastérben vadonatúj galvanizált betétek, magasfényű fekete középkonzol és króm kiegészítők fokozzák az exkluzív, prémium hangulatot. Hasonlóan látványos újítás a műszerfal bőrözésének dupla varrása, miközben az utastér személyre szabhatósági opcióit három új kárpit-árnyalat és három új dekorcsík-megoldás gyarapítja még tovább.

bmw-4-es-sorozat-fejlesztesek-3

A vadonatúj, versenykék- (Snapper Rocks Blue) és narancsmetál (Sunset Orange) karosszériafényezési árnyalatok kizárólag az új BMW 4-es sorozathoz válnak elérhetővé, az Advantage, a Sport Line, a Luxury Line és az M Sport felszereltségi csomagok pedig egy-egy új, ugyancsak típus-specifikus keréktárcsa-opcióval gazdagodnak. A minden korábbinál átfogóbb extrafelszereltségi tételeknek köszönhetően a bajor gyártó ügyfelei még inkább saját ízlésükre szabhatják kedvenc modelljüket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: