DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Defenderrel, Daytonával és turbómotorral támad 2017-ben a Can-Am

30 darabos éves eladással, és a motorkerékpár piacon az előkelő 10. hellyel zárta a mögöttünk hagyott 2016-os évet a Bombardier szabadidő termékeit, köztük a motorkerékpárok közé sorolt Can-Am és Spyder márkák típusait két évtizede Magyarrországon forgalmazó és szervízelő Jet Power Hungary Kft.

A cég kommunikációs igazgatója, Bóday Pál elmondta: a legfontosabb eredményt, hogy a válság évei alatt is sikerült megőrizni a hazai Can-Am és Spyder tulajdonosok bizalmát, amely most, a gazdaság ismételt fellendülésével az eladások élénkülésében is kifejeződött.

jet power 3



- Igazi minőségi szubkultúrája alkult ki  a Spyder-ezésnek, 2016-ban sok magyar Spyder-es vett részt Ausztriában az év legnagyobb találkozóján - mesélki Bóday Pál, hozzátéve: 2017-ben a Can Am Spyder Touring, Limited változatai közül lehet választani, 1300-as, Rotax blokkal, tempomattal és félautomata váltóval.

A legendás Can Am márka legfontosabb 2017-es hazai és világújdonsága a bruális és rendkívül dögös Maverick 1000 X3 Xrs Turbo, amely 154 lóerős motorjával, haspáncéllal, kifejezetten ehhez a típushoz dizájnolt arany-piros színeivel senkit sem hagy érintetlenül.

jetpower 2

Bóday Pál arról is beszélt: a Can-Am igazi terepező munkagépének a Defender-nek a piaca sajnos Magyarországon még hiányzik: - mezőgazdasági, erdészeti vállalkozások, védelmi, belügyi és katasztrófavédelmi szervek és sokoldalú járművet kereső önkormányzatok, városi cégek, akik sajnos ma még itthon nem gondolkodnak ilyen jellegű járművek beszerzésében.

- A Can-Am és a Spyder márkák iránt itthon érdeklődők már két évtizede tudják, hogy a Jet Power Hungary dunaharaszti bázisán egy helyen van jelen a Bombardier teljes modellpalettájának bemutatóterme, alkatrészraktára és szervízközpontja, vagyis az a kiszolgáló háttér, amely a járműipar e speciális műfajában semmilyen más márkánál nincs jelen - mondja Major Sándor a cég ügyvezetője és műszaki vezetője, akinek meggyőződése, hogy a jól csengő márkanév mellett ez teremti meg a vásárlás iránti bizalmat.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: