DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Megújult a Mazda3

A népszerű Mazda3, amelynek gyártása 2016 augusztusában átlépte az 5 150 000 darabot, a 2017-es modellévre átfogó megújuláson ment át.

A Sport és a Sedan modellek teljes választékát érintő változások sorában finom külső módosításokat, valamint megújult belső teret találunk. A G-Vectoring Control bevezetésével pedig a vállalat SKYACTIV járműdinamikai technológiája is megjelenik a Mazda3 modellcsaládban.

2017Mazda3-family-3



Köszönhetően a KODO – A mozgás lelke formavilágnak és a SKYACTIV technológiáknak, a Mazda globális bestsellerének jelenlegi generációja új mércét állított fel a piacon: merész formaterve, prémium minősége és fejlett technológiája mellett elismeréssel illették pontos vezethetőségét, felsőbb kategóriás belső terét, vonzó megjelenését és takarékos motorjait.

2017mazda3-interior-2

A Mazda Jinba Ittai „vezető és autó egysége” szellemiségének, valamint emberközpontú formai filozófiájának égisze alatt megvalósult, átfogó változások, valamint a SKYACTIV benzin- és dízelmotorjainak tovább örökített, díjnyertes választéka révén a 2017-es Mazda3 továbbra is a kategória élén folytathatja pályafutását.

2017mazda3-8

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: