DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Mikulásnak öltözve taxizott a Rapülők

Nagy feltűnést keltett Budapest belvárosában a Rapmikulás a Rapülők zenekar tagjaival, amikor az együttes slágereit ontva egy felmatricázott, karácsonyi fényekben úszó Volkswagen Beetle-ben járták az Andrássy utat és a belvárost Budapesten, hogy megkocsikáztassák az utcán sétálókat és a Rapülők rajongóit.

A Papp László Budapest Sportarénában február 25-én 25 éves jubileumát ünneplő zenekar előre meghirdette Mikulás „akcióját”, mely szerint egy bizonyos időszakban bárkit elvisznek egy buszmegállónyi távolságra, sőt ajándékot is adnak, ha folytatni tudja egy adott Rapülők sláger szövegét. A nagy hideg ellenére sokan cirkáltak az adott útvonalon, hogy elcsípjék a fiúkat, akik tetőtől talpig Rapmikulásnak öltözve várták a vállalkozó kedvű utasokat. Az autó előtt egy nyitott Beetle kabrióban két krampusz és két krampuszlány haladt, hogy teljes legyen a Mikulás élmény, miközben Geszti Péterék Bogara bekamerázva fogadta az „áldozatokat”.

repulok-mikulas-traxi-2016-3



- Nagyon jó érzés volt, hogy még ebben a hidegben is ennyien vadásztak ránk – mondta Geszti Péter, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor. – Ami pedig kifejezetten meglepett minket, hogy az utasok jobban tudták a dalszövegeinket, mint mi magunk. Egy utas sem távozott üres kézzel, Best of Rapülők CD, szaloncukor, Volkswagen ajándékok, sőt páros jegyek a februári Aréna koncertre voltak a nyeremények.

Miközben Geszti Péter napszemüvegben sofőrködött, Szentmihályi Michel Gábor és Berkes Gábor a hátsó ülésről kommentálta az első üléseken zajló eseményeket.

repulok-mikulas-traxi-2016-1

- Volt olyan, aki nem is tudott velünk tartani az autóban, de a kedvünkért kilógott a munkahelyéről, csak hogy elmondja, egészen kiskorától a Rapülők rajongója – folytatta Geszti Péter. – Az egyik legérdekesebb találkozás pedig a Lánchídnál egy színes bőrű fiatalemberrel volt, aki bár nem ismert minket, szinte hibátlanul utánam mondta magyarul a szöveget. A legfiatalabb rajongónk pedig egy kisbaba volt, akinek a szülei kértek egy közös fotót a kicsivel.

repulok-mikulas-traxi-2016-2

Az este kissé fárasztó, de annál meglepőbb befejezése volt, amikor a Rapmikulások Rubint Rékába botlottak a Nyugati Pályaudvarnál, aki annyira megörült nekik, hogy miután ment egy kört Péterékkel, a parkolóban jól megtornáztatta őket, és meginvitálta a csapatot egy január eleji edzésre. Bár kissé vonakodtak, a srácok végül elfogadták a meghívást, hiszen formába kell lendülniük a februári megashow-ra.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: