DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Új Alfa Romeo és Jeep szalon nyílt

Megnyitotta legújabb szalonját a Pappas Auto Magyarország Kft. a főváros szívében, a Kárpát utcai telephely Pannnónia utca felőli oldalán kialakított bemutatóteremben, amely 440 négyzetméteres. Az Alfa Romeo és a Jeep modelljei a két márka előírásainak megfelelő, exkluzív környezetben mutatkoznak be.

A Pappas Auto kínálatában a Jeep már évek óta elérhető, modelljei a budapesti Hunyadi János úton, valamint a debreceni, a szegedi és a pécsi bemutatóteremben egyaránt helyet kaptak. Az Alfa Romeo és a Pappas Auto együttműködése viszont új. Az olasz márka immár a hatodik a közép- és kelet-európai autókereskedés személygépkocsi portfóliójában – a Mercedes-Benz, smart, Jeep, Kia és Fiat mellett.



Alfa Romeo

Az Alfa Romeo 106 évre visszatekintő történelme érzelmekben és sportsikerekben egyaránt gazdag. Tökéletesen megtestesíti az olasz életérzést és reprezentálja az itáliai dizájn nagyszerűségét. A Pappas Auto budapesti szalonjának megnyitója egyben a teljes körű és magas szintű márkaszerviz szolgáltatás kezdete is.

Az Alfa Romeo tulajdonosokat a márka első, önálló magyarországi szalonjában rendkívüli akció fogadja. Az olasz gyártó története során többször is modernizálta és a korszak szellemiségéhez igazította világhírű emblémáját, legutóbb 2015-ben. Ezért a Pappas Auto most kedvezményes áron felfrissíti az Alfa Romeo emblémát minden gépkocsin, amelynek tulajdonosa betér az új, Pannónia utcai bemutatóterembe és kitölti az akcióra vonatkozó regisztrációs lapot.

„Az Alfa Romeo név garancia a technológia magas fokára és a sportos vezetési élményre, amit a márka szerelmeseinek tapasztalatai maradéktalanul igazolnak.” – fogalmaz Gergely Péter. A három márka értékesítési vezetőjeként dolgozó márkavezető célja, hogy a típussal még csak szimpatizáló új ügyfelekkel is megismertesse az Alfa Romeo vonzerejét. A szalon megnyitója alkalmából kiemelkedően kedvező ajánlatokkal készülnek. Az Alfa Romeo Giulietta 1,4 T-Jet Super például már 5.290.000 Ft-tól elérhető, a Progresszív Kedvezmény szervizakció kapcsán pedig az ügyfelek megadhatják azt a gondoskodást, amire járművüknek igazán szüksége van. Az életkor nem jelent akadályt, az együtt töltött évek minél nagyobb kedvezményt ígérnek.

A 2016 legfontosabb eseménye az Alfa Romeo életében a vadonatúj középkategóriás limuzin, a Giulia piacra lépése. A sportos modell a márka új korszakának jegyében született és tökéletesen megtestesíti a „La meccanica delle emozioni” (magyarul: „az érzelmek mechanikája”) koncepciót.

A Giuliának már a kisugárzása is színtiszta stílusélmény. Rögtön három, az olasz stílust kihangsúlyozó karakteres ismertetőjegyet is felfedezhetünk benne: a harmonikus arányokat, a letisztult vonalvezetést és a felületek kiváló megmunkálási minőségét.

A csúcsmodell, vagyis az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio meghajtását egy Bi-Turbo feltöltéssel ellátott 2,9 literes V6-os benzines erőforrás biztosítja, ami egészen fantasztikus, 510 lóerős teljesítményre képes. A Ferrari technológiái és műszaki képességei által ihletett motor teljes egészében alumíniumból készült és mindössze 3,9 másodperc alatt gyorsítja 100 km/órás sebességre a Giuliát. Az Alfa Romeo újdonsága így leginkább a sportos és különleges vezetési élményre vágyó vásárlók számára kínál vonzó lehetőséget.

A Pappas Auto az olasz gyártó teljes kínálatát felvonultatja exkluzív, vadonatúj szalonjában – így mostantól megtekinthető és tesztelhető az Alfa Romeo Giulietta, Giulia, Giulia Super és Quadrifoglio, 4c, 4c Spider és Mito modellje is.

"Az Alfa Romeo több, mint egy évszázados történetéhez méltó modellekkel, és megújuló értékesítési hálózattal tért vissza a prémiumszegmens meghatározó autógyártói közé az idén. A sportosságot és eleganciát ötvöző Alfa Romeo Giulia már bemutatkozott az európai és így a magyar közönség előtt, az SUV kategóriában új mércét állító Stelvio pedig az amerikai premier után a tavaszi genfi autószalonon debütál. A megújulást erőteljesen demonstráló modellbemutatók mellett azonban rendkívül fontosnak tartom azt is, hogy 2016-ban a Pappas Auto Magyarország Kft. is bekapcsolódott az Alfa Romeo ügyfeleinek minőségi kiszolgálásába” – fogalmazott Alberto de Aza. A Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe Kft. ügyvezető igazgatója úgy vélekedett: "Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb autókereskedésének csatlakozása egyértelmű elismerése az Alfa Romeo prémiumkategóriás törekvéseinek. A Pappas Auto új, budapesti autószalonjának kialakításával, illetve az itt elérhető értékesítési és szervizszolgáltatásokkal egyértelműen letette a voksát a Fiat Chrysler csoporttal évekkel ezelőtt megkezdett együttműködés erősítése mellett. A Fiat személy és haszonjárműveit, a Jeep modelljeit már forgalmazó cég központi telephelyén elismerésre méltó körülményeket teremtett az Alfa Romeo számára. A Pannónia utcai bemutatóterem mindenben megfelel a Fiat Chrysler előírásainak és 440 négyzetméterén nemcsak az Alfa Romeo, de a Jeep aktuális modelljei is helyet kaptak. Bízom abban, hogy a Pappas Auto Magyarország megismétli az elmúlt évek sikereit és munkájával egyaránt hozzájárul majd ügyfeleink elégedettségének fokozásához."

Jeep

A Pappas Auto új szalonjában a terepjárók esszenciájának megtestesítője is helyet kap. A Jeep az 1940-es évek óta a szabadság, kaland és függetlenség szimbóluma off-road és on-road területen egyaránt.

Valamennyi Jeep híres kényelmes belső kialakításáról és nívós felszereltségéről, leginkább mégis sokszínűen bevethető összkerékmeghajtásának köszönhetően még a legkeményebb terepeket is maga alá gyűrő felépítéséről ismert.

A teljes termékpaletta - Renegade, Wrangler, Wrangler Unlimited, Cherokee, Grand Cherokee - elérhető immár a Pannónia utcában is.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: