DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Jól muzsikál a virtuóz kislány Jaguarja

Érdekes akcióval népszerűsítik a Jaguar legújabb típusát. A televízióból jól ismert, 12 éves kislány kapta meg a huszonötmilliós autó egyik példányát. Természetesen nem ő vezeti, hanem apukája. A Virtuózok című műsorban feltűnt kislányt koncertekre, de még iskolába is ezzel az autóval viszik.

A kislány a Virtuózok döntős tehetsége, Holozsai Eszter.  Ő sokáig Kárpátaljáról jött át koncertezni Magyarországra. A hosszú utat, rendszeresen egy 12 éves autóval tették meg. A sportolókat és sztárokat támogató Jaguar egy szponzorautóval lepte meg a kislányt, hogy megkönnyítsék az életét. A járművet 3 hónapon át használja  a család, ami jól is jön, hiszen Eszterhez özönlenek a koncertmeghívások mióta feltűnt a műsorban, így a következő hónapokban, több ezer kilométert kell majd megtenniük. Eszterék útjairól blogot is vezetnek. De sok helyen élőben látható az autó. Legközelebb szombaton,  a Papp László Budapest Sportaréna bejárata előtt áll majd a csodajárgány, a Virtuózok gáláján, ahol Eszter is ott lesz.

jageszter



A Jaguar egyébként gyakorta támogat művészeti eseményeket. Hamarosan huszárok vezetik majd a Jaguarok egyes példányait, amelyekkel a az Új Színház, Kőszívű ember fiai című előadását népszerűsítik majd. A kampánytól azt várják a forgalmazók, hogy a művészetek iránt érdeklődő vásárlók is felfigyelnek az autós márka legújabb típusára. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: