DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

A cserbenhagyás netovábbja

Az autósok között vannak néhányan, akik nem csak az autózás szabályait szokták nap, mint nap elfeledni vezetés közben, de még a lelkiismeretük sem képes megállítani őket, amikor akkora hibát követnek el, amivel súlyos sérüléseket, beláthatatlan kárt, kínokat okoznak.

A félelem azonnal továbbhajtja őket, mondván, talán még ezt is megúszhatják, ahogy a többit. Egy ilyen kegyetlen, felfoghatatlan emberi magatartást vett fel egy ipari kamera még augusztus 15-én, amit a megdöbbent rendőrség éppen a tettes kézre kerítése miatt nemrég még az internetre is feltett. A felvételeken jól látható, hogy az autós megállt, és úgy tűnt, a balról a zebrához érő gyalogosokat átengedi, de miután meggondolta magát, rálépett a gázra.

A döbbenetes, hogy nem foglalkozott azzal, hogy a másik irányból a holland paraolimpiai bajnokúszó, Michael Schoenmaker indult el, hogy a tolókocsijával átjuthasson a szemben érkezőkkel együtt. A képsor döbbenetes, ahogy a fék helyett a gázt taposva szinte a földbe zúzza Schoenmakert. A tragédiát csupán azért élhette túl a versenyző, mert a tolókocsijával együtt borult az út széle felé, de így is súlyos sérüléseket szenvedett Az ötajtós Volkswagen Polo GTi tulajdonosát azóta is keresi a rendőrség.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: