DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Bangkokban leleplezték az új Ford Rangert

Megújult külsejével, élvonalbeli technológiáival és még alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásával a kemény és intelligens új Ranger magasabbra teszi a lécet a pickupok szegmensében.

A megújult orrkialakítás merészebb és modernebb kisugárzással ruházza fel az autót, ami stílusosabb kabint, kiemelkedő kidolgozási minőséget és még sokoldalúbb használhatóságot kínál. A korszerű berendezések közt megtalálható a SYNC 2 csatlakozási rendszer, a Sávtartó Asszisztens, az Adaptív Sebességtartó Automatika és a Vezetőfigyelmeztető rendszer, így jelenleg a Ranger az egyik legintelligensebb haszongépjármű. Az Auto-Start-Stop rendszerrel és Elektromos Szervokormánnyal kiegészített és tökéletesített dízel hajtásláncok üzemanyag-fogyasztása a tervek szerint bizonyos modellekben 15 százalékot meghaladó mértékben is csökkenhet, ráadásul a a futómű tuningjával elért jobb rugózási komfort és irányíthatóság révén a Ranger még élvezetesebben vezethető. A 2016 elejétől kapható új modell tovább növeli majd a Ranger népszerűségét Európában, ahol a tavaly 40 százalékkal több kelt el a modellből, mint 2013-ban, Magyaroroszágon pedig már két éve magasam vezeti a szegmens értékesítéseit.

uj_Ford_Ranger_1



A Ford bemutatta a kemény és intelligens új Ford Rangert, ami robusztus kialakításával, kézműves minőségű kidolgozásával és fejlett technológiájával új mércét állít a pickup-szegmensben. Az új Ranger a világ több mint 180 piacán lesz kapható; az autó európai forgalmazása 2016 elején veszi kezdetét. A Bangkoki Autókiállításon ma bemutatott új modell tovább erősíti majd a Ranger népszerűségét Európában, ahol a tavaly 40 százalékkal több kelt el a modellből, mint 2013-ban, 4,5 százalékponttal (21 százalékra) növelve piaci részesedését. Az új orrkialakítással és funkcionális, új utastérrel érkező Ranger méltán épít elődje hírnevére, amely sokoldalúságával, innovatív megoldásaival és kényelmével érezhetően kiemelkedik a hagyományos pickupok mezőnyéből. Az autóban számos új, élvonalbeli technológia működik, így praktikus megoldásokat kínál a mindennapok kihívásaira. 

uj_Ford_Ranger_3

“Az új Ford Ranger a komfort és a kifinomultság új szintjét testesíti meg szegmensében, ám mindeközben semmiféle kompromisszumot nem köt a kemény munkaképességek terén, amit vásárlóink mindig is sokra becsültek.” – avat be Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke. „Intelligens keménységének köszönhetően az új Ranger tulajdonosai minden téren többre lesznek képesek – legyen szó akár munkáról, akár családi kiruccanásról.

uj_Ford_Ranger_4

“A teljesen új és kibővített Transit modellcsalád mellett a Ranger is fontos szereplője a Ford megújult haszongépjármű-termékkínálatának, ami továbbra is kiemelkedő értékesítési eredményeket ér el az európai piacon.” – teszi hozzá de Waard.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: